Четири месеца любов,
а после четири раздяла,
това е нашият живот,
това съдбата е избрала.
Четири месеца щастливи
с вятъра летим в небесата,
а после четири унили
потъваме в самотата.
Четири месеца обичаме се,
четири минават в кавги,
от любовта отричаме се,
ала вечно тя ще продължи.
Обичам те, обичаш ме и ти
и нашите съдби са свързани в една,
така ще е до сетните ни дни,
четири месеца - любов и самота!!!
© Ели Всички права запазени