Чичо Гошо
падна лошо.
В калната и мръсна
локва той се тръсна.
После се огледа,
но видя съседа.
И подскочи чичо Гошо.
И загледа много лошо.
Прави се, че нищо няма,
но това си бе измама.
С калния си гръб голям,
Гошо си умря от срам.
© Y. Panda Всички права запазени