Всички цветя са красиви...
Но не всички носят аромата пенлив.
Така е... И с хората зная!?
Някой от всички изглеждат добри...
Но всъщност са пълни с отрова.
Слънцето топли, но също гори!?
Неподготвените, с его нахъсани.
Те страдат но стискат зъби
и на невинните отмъщават.
Обиколка, животът е кръг...
Кръг от измислица, глупост и вяра...
И питам аз? Какво ли му трябва
на човека... Да бъде щастлив?
Но той сам отговаря глупост, поквара.
© Ангел Всички права запазени