Очите ти - весели светулки,
усмивката ти - палав лъч,
поглеждаш ме
и всичко в мене грейва,
обичам твоя детски глъч.
За мен си слънчицето жарко,
любов изпълва моето сърце,
обичам те, детенце малко,
целувам твоите мънички ръце.
Изпълваш ме със щастие и радост,
променяш земния ми път,
за мене няма вече старост,
за мене няма кръстопът.
Заспиваш във ръцете ми грижовни,
уморена от игри,
усмихваш се в съня си безгреховен,
запълваш тъжните ми дни!
© Валка Всички права запазени