Вратата ти след мен ще се затвори,
ще бъде твърде ясен аргумент.
Стократно пулсът ни ще се повтори
в един реално откровен момент –
горещ и гневен, чувствен до омая.
Обаче, хоризонтът е един.
Молитвите, надявам се, ги знаеш
… в противен случай дълго ще боли.
Преди да осъзнаеш, че ти липсвам,
ще бъда повода за твоя глад.
За жаждата ти също… Тя ще идва
с димът на пури и вкусът познат
на дълго отлежавало уиски.
Не се дави в златистата му плът –
ще са ти нужни силите за битки
преди да имаш времето за скръб.
И е добре да срежеш всички нишки
и най-добре го направи до кръв…
че хоризонтите са много близки,
щом има кой да ти проправи път.
Жени Иванова
© Jasmin Всички права запазени