19.04.2022 г., 8:50 ч.

Човечността 

  Поезия
224 0 1

 

с правенето на

парѝ човечността се

трайно изпарѝ

 

с трупането им

духовността изпадна

трайно в нищета

 

............................................

 

дрънкането на

парѝ войнѝ довлича

и светът горѝ

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??