4.02.2009 г., 11:59 ч.

Чудо 

  Поезия
396 0 2

             Чудо

 

 

В безпътието на старостта се скитам,

като глупак - герой от нямо кино.

Какъв ли ще е краят, още питам?

Очаквам чудо! 

                            Водата да стане вино!

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??