Чувства
Обичам понякога.
Обичам моментите, дарили ме с щастие
и запечатвам ги вътре във мен.
И теб те обичам! По-силно от всякога!
Обичам твойто участие
в моя филм всеки ден!
Мразя понякога!
Мразя фалша, човека изкуствен,
мразя много неща в този странен живот.
Предпочитам да мразя,
а не да бъда безчувствен –
безчувствен човек за мен значи робот...
© Калински Всички права запазени