15.12.2013 г., 22:18 ч.

Чувствата ми 

  Поезия » Любовна
1080 0 5

Чувствата ми днес са ветрове -

 надежди идващи от океана,

разбити във крайбрежните скали

бреговете ми от обич разпиляни.

 

Чувствата ми днес са милион вълни -

дъждове  от облаци събрали;

Градени зидове, съборени стени

от пясъци на думи разтъкани;

 

Чувствата ми днес са ледове

от моите безброй мечти сковали

 самотно островче за теб и мен -

 моите илюзии и твоите измами.

 

 

 

© Росица Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??