Не всеки допир е ласка,
а заблуда под нежната длан.
Облякъл ненужната маска,
пробужда в сърцата ни блян.
Не всяка усмивка е нежност,
а липса на всякакъв жар.
Загубил надежда и смелост,
угаснал е в тебе моят пожар.
Не всяко чувство е обич,
претъркулило мойте сълзи.
Аз дочаках да бъда твоя,
но чувството обич ни раздели.
© Пламена Добрева Всички права запазени