Захапи ме - както цигара,
Небрежен , но жаден,
да усетиш, какво се крие в мен.
Захапи ме,
засмучи ме,
придърпай ме,
бавно към устните си.
Вкуси моя аромат още непорочен и наивен
дъхай ме!
Нека се стеля наоколо...
Остави ме в устните ти,
хвани ме с ръката си,
нежна и опитна,
докато палиш с другата огъня ми!
Бъди страстен пушач - не спирай да искаш,
още от лекотата ми,
още от аромата ми,
още от удоволствието ми,
още от лудостта ми,
още от топлината ми...
Оставиш ли ме на ръба на пепелника
в тъмнината,
чужда да бъда за тебе.
Не искам да се показвам другиго.
Оставиш ли ме,
край другите изпушени цигари,
ще горя - моя огън не гасне,
ще припламвам в самотата си,
ще димя плачеща,
ще просълзявам очите ти,
не от жал, а от неприязън от дима ми. *
© Красимира Петрова Всички права запазени