Красива си. Ефирните рокли ти отиват
на фона на нещастното нощно небе.
Пак няма луна, пак няма звезди.
Чува се адският плач и силните викове,
викове за надежда и любов.
А аз гледам очите ти,
толкова са красиви.
Напомни ми да ги снимам.
Други хора също трябва да ги видят.
Светът трябва да разбере колко много пропуска.
© Димитър Всички права запазени