Плувнал в сРамота,
аз изплувам за теб.
Балансирам
като подводница
с подводната си тежест.
Твойта крехка лодка да обърна - няма.
Твойта крехка,
аз,
не бих обърнал,
лодка. Ти ме галиш
като болното си кученце,
<<Смирение>>
© Огрян Орешников Всички права запазени
Страхотен стих!
Страшно много ми харесва!