Няма усмивка за клоуна,
носещ усмивки!
Всички в цирка
отдавна се скриха!
Защо ли той остана
в опит да бъде зависим
от чуждото щастие,
докато никой не се интересуваше?
Няма и люлка за балерината,
стояща на пръсти,
дебнейки чуждите погледи,
в опит да получи внимание!
Всички наистина
отдавна се скриха,
търсещи спокойствие
от вечната лудница.
Двама луди
стоят на манежа,
търсят усмивка и малко внимание!
В опит да бъдат нормални
сред лудите...
© Злори Всички права запазени