На армията за прослава си създаден
и трябва да си твърд, непобедим,
във всяко отношение изряден
и най-известния, прославен тим.
Не само в нас, но и в чужбина даже
всички да знаят кой е ЦСКА,
да може всеки фен да каже:
"Те винаги ще бъдат на върха".
Непобедим и със победна купа,
нашата гордост вечно да си ти,
от все сърце желая ти сполука,
със теб се сбъдват нашите мечти.
Ти си един в България,
ти си един и във света,
ти си самата истина,
ти си ЦСКА.
посвещавам това стихотворение на ЦСКА София, отборът, който ми е най-любим от 2000 година. Стихотворението съм го написал отдавна, но чак сега го намерих и реших да го публикувам. САМО ЦСКА
© Стефан Станчев Всички права запазени