С тебе нямам безплатни минути,
твойто име дисплеят не пише,
съчиних си приятелска група,
във която се уча да дишам.
И умирам с хиляда импулса,
а ми трябва един да живея,
той директно е свързан със пулса,
знае точно кой ритъм копнея.
8 бала мълчахме по Рихтер,
всички чувства докрай разрушихме,
океанът, довчера притихнал,
се надига да види кой жив е.
© Ивон Всички права запазени
8 бала по Рихтер!!!