Пося ли някой цвете
или само поникна в мен?
Със цветове като от вихрите родени
и слънчево – като през летен ден.
Стои си и ме гледа
с очи като зелената трева.
Към нови светове ме кани
и ласкаво потрепва със листа.
© Елена Бързева Всички права запазени