В нейните розови мисли
Двете ухаеха на цветя
Там всяка мисъл бе чиста
И всяко цвете бе тя.
Беше роза беше червена
И все още е ,и ще бъде
такава една,като мене
Такава мисъл в ума да пребъде.
Автор Росен Николов®©
I am Rose
© Росен Николов Всички права запазени