Център за социална рехабилитация и интеграция
с. Дълбок дол, общ. Троян
Виктория Нинова Гетова – род. 16.011993, гр. Бургас
Обичам да пиша стихове за приятелството и природата
Виктория Гетова - автор Тодор Трайчев - автор/редактор
ЦВЕТЕ ОТ РАЯ
Донеси за мен цвете от Рая
До тебе щастлива да съм
По светлата диря аз зная
Ти идваш... Аз чакам отвън
Сънувах те денем и нощем
Като утринна чиста роса
Като вятърa топъл и още
Като шепот на бели крила
Остани до мен Слънчице мое
Остани до мен само за ден
Нека топлото рамо е твое
А ти песен поискай от мен
Остани до мен Слънчице мое
Остани до мен само за ден
По светлата диря аз зная
Ти идваш... Аз чакам отвън
© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени