Защо плачеш, облаче бяло?
Какво те мъчи?
То каза: "Къде се е видяло
световна шампионка от болки да се гърчи,
че паднала е от балкона на имота
и е на границата на живота?
Моля се Богу тя да оцелее,
млада е още, нека да живее."
© Георги Всички права запазени