Нежност. Красивият танц на докосването.
Мелодия и цветове.
Моята кожа и кадифе.
Като сън. Толкова хубав.
Пепел от рози. Влюбените сълзи.
Само с очи ме целувай.
Така е красиво.
Най-цветния дъжд ми подари...
© Сиана Петкова Всички права запазени