16.12.2006 г., 23:44 ч.

Цветенце 

  Поезия
913 0 22
Сиво, студено, мъгливо...
Слънцето с облаци се завило.
Хлад навява в душата...
С какво да прогоня самотата?

Радост ще си доставя
като дар сама си направя -
едва ли има жена,
която не се радва на цветя...



Здравей, цветенце мило...!






© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??