Тука съм,
под руините,
надигам се наново,
но вятъра е прекалено силен,
не ме пуска,
иска да си остана
завинаги там -
изпод останките
на едно увехнало тяло,
увехнало от скръбта.
Да го послушам ли или
да се съпротивлявам пред силата му,
да се опълча ли в името на новото ми АЗ,
да се боря ли за да се изправя наново,
а скръбта да си остане в краката ми,
да
искам,
но
....
Той е толкова силен
,върху прекършеното ми тяло
и ми става все по-трудно.
Ах, не издаржам.
Защо не ме пуснеш?
С какво ще ти преча аз?
Стига си веел,
не виждаш ли ,че ме
убиваш.
С какво го заслужих??
....
Zimed
© Зимед Всички права запазени