Ти си този, който оцвети сивото ми ежедневие.
Ти си този, който вдъхна цвят дори и на най-мрачните ми дни.
В деня, в който те срещнах, животът ми се изпълни с палитра цветове.
Цветове, каквито не съм виждала, дори и в най-смелите си мечти!
Това сякаш беше прекалено добре, за да свърши с хепи енд.
Сякаш винаги съм знаела, че ти си просто мираж сред пустинята ми.
Но знам, че колкото и да не искам,
продължавам да те обичам, както никой друг досега!
Цветовете - те са просто цветове.
Спомените - те са просто спомени.
Но цветовете, които ти нарисува - те са моята палитра от щастие!
Спомените, които ти запечата в мен - те са моят живот!
Просто се опитай да ми върнеш цветовете,
Дори да е последното нещо, което ще направиш за мен.
Ще ги взема и ще ги накарам да избледнеят,
въпреки спомена, който няма да изчезне от мен!
© Цветелина Всички права запазени