това стихче е посветено на колежката ми Детелина
С нежни, малки стъбълца,
с красиво подредени листа;
там, сгушени във тревата,
те се радват на слънцето и луната;
и под звездни небеса
цветенца спят до заранта;
и в сини капчици роса
са обляни техните лица;
цвете малко ти си откъсни
и щастлив бъди вечно ти!
© Диди Всички права запазени
Пожелавам на прекрасната авторка и на Детелина,
да са много, много щастливи през цялата година!
ПОЗДРАВИ!