Цветя са цъфнали в градина -
дойде прекрасната пролет!
Любовта е мощна кат лавина,
аз съм птица волна в полет!
Душа сред болка страдаше,
ти дари и лъчи и топлина,
изправи се, след като падаше,
сила и даде ти, чудна жена!
Нежност стопли ме отвътре,
аз жадувам добро, красота!
Няма явно да видя теб утре,
помни ме докрай, моя мечта!
© Георги Всички права запазени