Ах, как обичам цветята -
те са като нас, децата!
Слънчеви, красиви,
питомни и диви...
Нежно галя ги с ръце,
както мама моето лице,
и гальовно шепна им слова,
да им покажа любовта,
с която заедно растем -
на всички радост да дадем!
D.Patton
© Дейзи Патън Всички права запазени