13.05.2012 г., 17:25 ч.

Cветът ми се променя... 

  Поезия » Любовна
760 0 1

Ти за мен си и паднал Ангел

и ученик на Сатаната...
Да бъда с теб ще бъде или най-доброто нещо за мен,
или най-лошото...
Пълно разрушение...

От очите ми вали,
а в мен вътрешно всичко гори...
В сенките на нощта откривам огромна тъга...
Протегнатата ми ръка остава сам-сама.
Наоколо е пълна тишина...
Лек ветрец подухва...
Вятъра на промяната усещам...
Светът ми се променя...
променям се и аз.
 Заключвам в чекмеджето на тавана
всички спомени от Рая...
За мене вече няма светлина,
 покривам себе си в тъмнина.
Лед скова сърцето ми...
Езеро ледено стана душата ми...
Нищо не ще мога да почувствам,
докато някой не се престраши леда да стопи...

© Мария Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??