Цял живот бях сиромах.
Чалга слушах, а не Бах.
Нямах никакви претенции,
камо ли пък преференции.
Три ракии щом ги дръпна
и направо ще притръпна.
Пуснат ли ми Лепа Брена-
туй е моята вселена.
Нямам никакви мустаки,
ала, пуснат ли сиртаки
на дансинга се качвам смело,
дори да легне ми дебело.
Гламав съм, то няма спор!
Обаче, в моя си отбор
каня всеки да се густи,
даже откачени фусти.
Пичове, май съм корав,
макар и с нестандартен нрав!
Лайкове не искам аз,
само-кефи се, дай газ!
© Георги Янков Всички права запазени