стана неочаквано, неволно
и неусетно,
докато помисля и го осмисля,
просто се влюбих,
просто си загубих
ума и вероятността
отново да мисля...
за друго...
стана толкова неволно,
толкова непринудено,
че искрата е направо пожар
и никак не искам да го угася...
© Мария Всички права запазени