25.09.2007 г., 14:43 ч.

*** 

  Поезия
605 1 2
Не искам никой да ме съди,
съдника съм си сама,
не искам и да ми прощава,
щом аз не мога да простя.
И ден, и нощ ще бродя
безцелно, без посока по света,
аз просто искам пак да мога
в някой лъч или звезда
да видя, да си спомня,
че бях щастлива и обичах...
Не винаги, че съм била
една безцелна,
от болка свила се душа

© Чери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??