30.07.2010 г., 13:14 ч.

*** 

  Поезия
519 0 0

Довери се на групата!
Добре, ама как?!

Как да имаш доверие,
да подхождаш със такт
към тоз', който съди те
и в теб вижда вина,
и зад усмивка озъбена
скрива всичко това?!

... А после, едва дочакал обяда
и твойто отсъствие,
разисква на масата
странното ти присъствие?

Как да вярваш на хора,
ненамерили себе си,
тъпчещи без умора
твойте потребности?!

Кажи ми сега,
ти би ли повярвал?
И ако отговориш с „ДА!“,
горко ти тогава!

 

(09 декември, 2009)

© Таня Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??