Превърни любовта си в река,
и пусни ме във нея да плувам.
Да стоя мокра, там до брега
и шумá на водата да чувам.
Превърни любовта си в звезди
и пръсни ги с ръка по небето,
за да светят високо над мен
и да водят по пътя сърцето.
Превърни любовта си в цветя,
набери ми уханни букети,
превърни я във слънце, в луна,
във очите ми само да свети.
Превърни любовта си в мечти,
подари ми ги – цветни, красиви
и ги сбъдвай една по една,
за да бъдем безумно щастливи
Не е страшно да даваш любов
безрезервна, луда, голяма!
Прегърни ме и нека летим!
По-голямо щастие няма!
© Елица Рибова Всички права запазени