Болезнен стон отрони
осиротелият ми спомен.
Да знаеш как ме трови сърдитият ти глас...
Как бавно ме убиваш,
какъв товар огромен
тежи, ще ме премаже, сякаш
е пропаст между нас...
А колко те обичам! Тъй силно и горещо...
Не зная как да стигна до теб.
Кога, къде?
Разкъсва ме отвътре,
боли ме всяка грешка,
но пак сърцето с болка
на тебе ще ме предаде.
© Теменужка Маринова Всички права запазени