12.09.2008 г., 22:02 ч.

* * * 

  Поезия
416 0 1
Летен дъжд.
Вместо дъга,
изгърбени разноцветни чадъри.
+  +  +

В окото
на стария кладенец -
забравени от детството страхове.

+  +  +

Селско утро.
Петелът по-силно запя,
градът ми се вижда далечен.

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??