???
Депресията ли извиква носталгията
или носталгията депресията
в копнеж за дома?
Сълзите ли извикват щастието
или щастието сълзите
в копнеж за обич?
Омразата ли извиква любовта
или любовта омразата
в копнеж за свобода?
© Ангелина Стойчева Всички права запазени