Да, аз съм
Не бях се заслушвала колко е тихо,
когато във петък останеш забравен.
От картите чува се тихичко ехо
и всеки проблем ти се струва глобален...
Дали е от скука? Дали е неделя?
В натисната пауза със образ размазан-
нищо не правя, стоя и се дзверя
и чакам да звъннеш да кажеш „Да, аз съм”.
© Гергана Турийска Всички права запазени