Да бях красива фолк певица,
А ти – натОкан убавец,
То биха завидели ни дори „Щурците”
(че фолк дуетът ни би казвал се „Щурец”)
Да бях с кастрат като Азис –
Да пълня зали, стадиони
със публика, прегракнала от „Бис”,
пулсираща от диви феромони.
Да бях дует и с МагапАса,
(нали си няма вече Мая)
в таверни пяла бих на маса
(на дансинга сиртаки се играе).
Да бях запяла, но без силикона
поп фолка само ще го слушам.
А фолк звезда... през криви макарони.
Не се отказвам – пея си под душа.
© Мая Попова Всички права запазени