Да бях спестила от годините си малко,
да сложа ботокс на повехналата кожа...
Такава инвестиция (ех, колко жалко!)
да върне младостта ми - пак не може.
Да бях изхвърлила фустани и шамии,
да пълня с прашки, бюстиета гардероба...
Дувара да прескочи (нощем) луд гидия,
комшийка (сутрин) да ме гледа с дива злоба.
Да бях изпратила ефенди на пазара -
да купи някое белило и червило...
О, как ще долети при мен Тузара!
(от Кари Брадшоу пó съм сексапилна)
Да бях оставила във фризер яйцеклетки...
Бе, к'ви ги плещя?! Мали! Луда жаба!
То сексът е в града - моми, кокетки...
На село сме останали все баби.
© Мая Попова Всички права запазени