16.09.2008
В рими мога само да те любя
и в стиховете си да те целувам...
В реч кръстосана да те обичам,
... по описание сега ти се любувам...
Как искам всяка моя нежна рима
да се превърне в страстна жар!
Веднъж поне на живо да те имам,
а устните си да ти поднеса в дар...
Не искам само в стихове и рими
да бъда твоя, да изгарям.
Искам аз поне веднъж, любими,
от твойта страст да се омая.
Не искам вечно да те търся
под път, над път с думи само.
А искам с теб да се разтърсим,
от обич – слели тяло с тяло...
Ела! Перото ми строши на две!
И листите от яд ги изгори.
Люби ме днес, но не като поет,
а музите ми до една ги изгони!
© Erato Eratova Всички права запазени
аз се чудя защо не пиша напоследък, а то заради...разтърсването!!!
Браво!