11.05.2008 г., 8:22 ч.

Да бъде! 

  Поезия
907 1 13

Да бъде светлина! Да бъде вятър!

Да бъде стих, разяждащ ти душата!

Да бъде слънце - дар многовековен!

Да бъде приказка! Любов! И спомен!

Да бъде нежна люлякова пролет!

Усмивки! Топлина! Копнеж за полет!

Убежище, жарава и стихия!

Невероятност! Невъзможност! И магия!

Да бъде съвършен и интересен!

Животът ти да бъде като песен!

© Нели Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??