Делим се хората на групи...
На вери даже се делим.
Нали е Господ Бог на всички!?
Защо тогава си мъстим?
Болезнено е нека спрем войната...
Защо със смърт решаваме съдби?
Нима за туй сме сътворени!?
Да тъпчим, хулим и курим?
Делим се хората на групи.
На вери даже се делим.
Нали е Господ Бог на всички?
Защо тогава не се помирим?
И нека бедните да станат по богати.
Богатите да бъдат по добри.
И нека всяко зло любов да срещне.
И бъде свят изпълнен със мечти!!!
© Ангел Всички права запазени