Често си мисля ...дали не съм сбъркан!
Дали изобщо си заслужава!?
Да пиша за обич ,обич и слава.
Нима това са нещата важни?
На мен душата ми страда,
и не за моята същтност ,
и нито за слава...А за нас
Народа брутално Премазан.
Народ,славен и с кръв не веднъж,
в битки ,миропомазан!
Защо се страхуваме от своето аз?
Не кажем пред себеси аз съм със вас.
© Ангел Всички права запазени
Не всичко е любов,има и Обич!!!Прегръдки мила!До нови!🌹🌹🌹