28.04.2011 г., 10:16 ч.

Да бъдеш себе си 

  Поезия
906 0 3

Трудно е да бъдеш цвете в този свят безбожно сив,
лесно е обаче огън да запалиш, ако пламъкът е жив.
Щастието как да носиш, ако любовта е само мит,
а ти я чакаш да те пази от омраза с златен щит.
Трудно е да бъдеш сянка в този свят на цветове,
не е лесно да се застояваш, ако друго те зове.
Трудно е навън да бъдеш друга,
а пък вътрешно да си една,
не е лесно, ще призная, в този свят да си жена.

© Стела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Понякога е по-добре да си сянка, поне аз така мисля... А да си жена е страхотно, не бих искала за секунда да бъда мъж.
  • Много ми хареса ! ПОздрави
  • Прекрасно!!!
Предложения
: ??:??