23.08.2012 г., 9:57 ч.

Да дадеш 

  Поезия
513 0 1

Да дадеш това, което нямаш,

последния си залък да дадеш

на човек, когото не познаваш,

и до него даже да се спреш,

да изтриеш всичките му болки

с последната си дреха на гърба,

да споделяте една неволя,

да споделяте една съдба.

Да дадеш надежда, да повярваш

и в най-голямата тъма.

Това е истински да даваш

и това е доброта.

 

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??