Да докоснеш с душа
Докосвал ли си някога Жена?
Ще ти кажа и ще спра!
Всичко друго е лъжа.
Ще ти кажа и ще спра.
ДОКОСНИ Я СЪС ДУША.
Всичко друго е лъжа.
Не стреми се към телесно.
Та това е много лесно!
Докосни я с поглед мил!
Докосни я със душа!
Заслужава го това.
Рикардо Дакар 06/01/2012 Виена
© Рикардо-Дакар Всички права запазени