Да го е...а в интернета!
Цял ден вчера ме тормози...
И ми спря приоритета
с вас да водя диалози...
Мислите ми днес блуждаят...
Пръстите почти не дишат...
Устните ми преповтарят
всеки стих и отзив пишат...
Че от толкова Поети
и от мисълта им точна,
две елементарни сметки
днес не мога да започна.
Да го е...а в интернета!
Шалтерът да му изсъхне!
Шът! Че с кръвните ми братя
връзката ни ще прекъсне...
© Гергана Иванова Всички права запазени