Мълча, а искам с тебе да говоря.
Говоря, а пред тебе искам да мълча.
Кое от двете трябва да го сторя:
мълчанието ли или да ти гълча?
Предлагам ти с целувки да говорим.
С очите, мила, можем само да мълчим.
На тоз въпрос така ще отговорим...
Че тъй сме се разбрали двама - ще личим.
Тогава няма нужда да говорим
и няма нужда двама само да мълчим.
Аз мисля всичко в любовта да сторим,
а в паузите да си малко помълчим.
© Никола Апостолов Всички права запазени