От два, три дни стовари се скандал
на тема кой е плагиатствал – крал.
Какъв скандал гарниран за разкош
в спор кой по, по-най е, кой пък лош.
А битката за грамоти е за залози
с душите мъртви – чисти некролози.
И кой с избор майсторски се е сдобил.
Попаднахме в спретнат, лигав водевил.
Нападките с обиди част са от играта.
В почуда съм – да хвана ли гората!
© Люси Атанасова Всички права запазени