Нима умрял е някой от любов?
Абсурд...
Само дето няколко милиона полудяха.
И кой е казал, че не се лекува?
Лекува се!
Днес лекуват даже рак-а.
Обаче влюбването определено е проблем,
откак свят светува, сме в епидемия.
Отнесен поглед, слаба памет и неразбираема реч
- ТОВА НЕ СА симптоми на Анемия.
© Стеси Всички права запазени
но без нея, губи смисъл
всичко в света...
Поздрави, Стеси!
БЪДИ!